Pizza fra rom

Pizza fra rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
1 tsk.salt
20 g.gær
175 g.hvedemel
 
 Fyld:
4 tomater
150 g.ost
1 lille ds. Sardeller
2 spsk.kapers
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vand, olie, salt og gær piskes sammen. Heri røres hvedemel til en lidt løs dej. Æltes hurtigt sammen med ekstra hvedemel. Dejen kommes i en oliesmurt lagkageform. Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.

Forsigtigt lægges fyldet på: Først tynde osteskiver, herover tomatskiver og så sardeller, der er flækket en gang igennem på langs. Lidt kapers kommes over og til sidst atter osteskiver. Salt og nymalet peber drysses på.

Pizzaen hæver igen tildækket og lunt i 20 minutter. Derpå bages den ved 250 grader C i ca. 15 minutter.

Tips:

237-2


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 4150 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter Jensen  -  2018-11-01 07:21:20
Ja, jeg ville aldrig bruge denne opskrift. Salt dræber gær for det første, så det skal ikke gøres således. Der er ligeså meget ost som dej, hvilket er meget, og vi ved ikke en gang, hvilken ost, det er. Men sardeller og kapers lyder da udmærket :-)

  -  2007-10-09 13:22:20
De er bare super gode og nemme at lave