Glutens lyn-sandkage

Glutens lyn-sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.sukker
250 g.margarine
4 æg
 evt.fintrevet skal af ¼ citron
 
Opskrift:
Margarinen skal være lind, men ikke smeltet. Kom det hele i fadet samtidigt og rør med hånden i ca. 3 minutter, til de kan mærke, dejen er jævn og let. Kan de ikke li at få fingrene i dejen, så brug en ske, men det tager ca. 5 minutter og er betydeligt tungere. Hæld dejen i den smurte form.

Bages ved 175 grader C i ca. 1¼ time.

Tips:

218


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5143 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu