Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jollof rice – røde ris

Jollof rice – røde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Oprindelsesland : Gambia

GambiaIndsendt :





Ingredienser:
0.5 kylling
250 g.lammekølle u.ben
 Palmeolie el. anden olie
1 løg
1 ds.flåede hakkede tomater
 Chilipulver
1 ds.tomatpuré
1 bouillon terning
 laurbærblade
 Masala krydderi
250 g.klipfisk
1 kg.blandede grøntsager (f.eks. hvidkål, hokaido, aubergine og bitre grønne tomater)
1 kg.cous-cous
250 g.frossen helbladet spinat
 chili
 


Opskrift:

Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i 1/2 time.

Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid.

Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grøntsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min.

Tag kød, fisk og grøntsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer m. låg på.

Til sidst kommes fisk, kød og grøntsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time.

Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15314 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2017-01-27 11:25:17
Hvad hvis man gerne ville have opskriften til 50 personer, vil i lave det om???


  -  2009-06-30 21:41:41
I er helt forkerte med jeres opskrifter det hedder benachin, man blander ikke kød fisk ovs. desuden den dip som i siger skal laves med spinat, okra, citron, bullion terning og chilli de skal koges sammen og til sidst blendes!


Camilla  -  2007-09-11 15:28:43
Men det er ikke det står i opskriften, der står at man både skal bruge kød, kylling og fisk. Det lyder altså ikke særlig lækkert.


Grace  -  2007-02-14 14:03:47
Der skal også lidt citron i spinaten for at give den en sur smag.


Grace fra Gambia  -  2007-02-14 14:00:10
Man kan enten bruge kylling ELLER kød ELLER fisk.


Grace  -  2007-02-14 13:58:53
Hej, jeg tror at I har taget fejl med denne opskrift. Kød, Kylling og fisk skal IKKE blandes sammen i ÉN ret.