Toast med bøf og spejlæg

Toast med bøf og spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne 6.10.07

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverfranskbrød
 hakket oksekød
 løg
 sennep
 ketchup
4 æg
 salt
 peber
 smør/margarine
 
Opskrift:
Smørrist 4 skiver brød på panden.
Steg 4 hakkebøffer i passende størrelse. Husk salt og peber.
Hak løget.
Spejl 4 æg.
Stryg brødet med sennep, læg en bøf på, kom ketchup ovenpå bøffen, dernæst et passende lag rå hakket løg og tilsidst et spejlæg øverst.
Velbekomme!

Tips:

Indrømmet, det er nok lidt 'mandemad'. Vi lavede den i min studietid for 30+ år siden. (Tak til HC, PCC i 70'erne) Efter en aften i byen er den alletiders. Jeg laver den stadig fra tid til anden, når jeg er alene hjemme. Min hustru og 3 døtre rynker lidt på næsen. 'En mand skal have noget kød!' Så prøv den, mand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 19567 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Aksel  -  2017-08-09 12:08:15
Da jeg var dreng for ca 55 år siden fik vi denne ret jævnlig, men mine forældre kaldte den "Damebøf" måske et navn de selv havde fundet på, og det smagte vild godt! I dag vil jeg prøve den og se om konen kan lide den.

Mads  -  2011-10-30 18:50:26
Bjarne!!! Jeg føler mig som 10% mere mand, her 5 minutter efter dette måltid. 2 portioner gjorde arbejdet! Den får ikke 10 fordi jeg har dårlig samvittighed, og fordi du ikke har foreslået rødbeder til. Festmåltid - Tusindvis af Tak