Muslinge-bruchetta med pharmaskinke

Muslinge-bruchetta med pharmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sanne Holm Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
1 Flûtes
 Persillesmør
0.25 Spidskål
1 Rødløg
2 fedHvidløg
1 spsk.Smør
 Salt
 peber
 
2 grønmuslinger pr. brød
 Revet frisk parmesan
0.5 skivepharmaskinke pr. brød
 
Opskrift:
Rødløg hakkes, spidskål skæres i tynde strimler, hvidløg hakkes.
Alle dele dampes i smør til de er møre. Hældes i sigte så overskydende væske sies fra.

Brødene skæres i brede, skrå skiver. Smøres med persillesmør og den dampede kålblanding lægges i et tyndt lag på brødet.
Muslingerne skæres i tynde strimler og lægges på.
Parmesan lægges på i et tyndt lag, og pharmaskinken danner ”låg”.
Kan med fordel presses let sammen med en ske, så fyldet ikke ”vælter af”
ved grillning.

Udendørs grill:
Grilles på indirekte varme til brødet tager farve og pharmaskinen er let sprød.
Det samme gælder, hvis man ønsker at lave det i ovnen – ca. 225°C – men hold øje med brødene, så de ikke bliver brankede.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6335 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu