Müsli Anette Erfurth

Müsli Anette Erfurth, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette Erfurth

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.økologiske havregryn
1 pk.økologiske speltflakes
1 pk.økologiske boghvedeflakes
 Tørrede æbler
 Rosiner
 Tørrede abrikoser
 Tørrede tranebær
 Mandler i grove stykker
 Knækkede hasselnødder
 Tørrede bananskiver
 Tørrede udstenede dadler
 Evt.andre tørrede frugter
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes sammen (lav eventuelt en halv eller en tredjedel portion af gangen) i en stor lertøjskrukke med låg, gerne fra Kammas Kunst & Lertøj i Bellinge.
Bland forsigtigt - pas på at de mindre ting ikke 'synker til bunds'.


Tips:

Smager fantastisk ovenpå Cheasy A-38 eller økologisk tykmælk f.eks. fra Grambogaard. Eller prøv den med økologisk minimælk - også gerne fra Grambogaard. Pynt med frisk frugt som f.eks. æbler, pærer eller blommer i stykker, jordbær eller vindruer. Drik rigelige mængder af te til. Kan gøre det ud for ethvert måltid!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 6883 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu