aubergine skåret i skiver500 g. aubergine skåret i skiver
2
spsk.
vegetabilsk ghee2 spsk. vegetabilsk ghee
1
løg skåret i tynde skiver1 løg skåret i tynde skiver
2
fed
snittet hvidløg2 fed snittet hvidløg
2.5
cm.
revet ingefærrod2.5 cm. revet ingefærrod
0.5
tsk.
stødt gurkemeje0.5 tsk. stødt gurkemeje
1
tørret rød chili1 tørret rød chili
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
400
g.
tomater fra dåse400 g. tomater fra dåse
1
tsk.
garam masala1 tsk. garam masala
Pynt: Pynt:
korianderkviste korianderkviste
Opskrift:
Skær aubergineskiverne i fingertykke strimler.
Opvarm ghee i en gryde.
Tilsæt løg og lad det koge over jævn varme under konstant omrøring i 7-8 minutter, eller til de er meget bløde.
Kom hvidløg og auberginestrimlerne i og skru op for varmen og lad det koge i 2 minutter.
Rør ingefær, gurkemeje, chili og salt i, samt tomaterne med saften fra dåsen.
Mas tomaterne med bagsiden af en træske.
Lad det simre uden låg i 15-20 minutter til auberginerne er meget bløde.
Rør garam masala i.
Lad det simre i yderligere 4-5 minutter.
Kom brindil bhaji over på et forvarmet fad, pynt med friske korianderkviste og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10746 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
sus.m - 2008-08-06 20:50:43 Uhm, det smagte godt.
Jeg lavede Pillau krydrede ris og Bhindi Bhaji (stegt Okra med løg) til.
Super kombination og så velduftende et måltid, at kød slet ikke er nødvendigt.
Til forret en kraftfuld linsesuppe :o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider