Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spinat- og blomkålsbhaji

Spinat- og blomkålsbhaji, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
1 blomkål
500 g.frisk spinat eller 225 g. frossen spinat
4 spsk.vegetabilsk ghee eller olie
2 store grofthakkede løg
2 fedknust hvidløg
2.5 cm.hakket ingefærrod
1.25 tsk.cayennepeber efter smag
1 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.stødt gurkemeje
2 tsk.stødt koriander
400 g.hakkede tomater fra dåse
3 dl.grønsagsbouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del blomkålen i små buketter og fjern stokken. Skær stilkene af spinatbladene.

Opvarm ghee eller olie i en stor gryde og tilsæt løg og blomkålsbuketter og steg dem over svag varme i ca. 3 minutter. Rør ofte i dem.

Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og kog det let i 1 minut. Rør ofte i det.

Rør tomater og bouillon i og smag til med salt og peber. Bring det i kog, læg låg på, skru ned for varmen og lad det simre i 8 minutter.

Kom spinaten i gryden og rør godt rundt for at få bladene bløde. Læg låg på og lad det simre i 8-10 minutter til spinaten og blomkålen er mør. Rør ofte i det.

Kom det over på et forvarmet fad og server det varmt.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7289 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu