Tomatsause

Tomatsause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :



Ingredienser:
30 g.smør
2 tsk.delikatesse paprika
3 spsk.finthakket zittauerløg
2 dl.creme fraiche 38%
2 dl.creme fraiche 18%
3 spsk.tomatpuré
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 evt.sukker
 
 Tilbehør:
 rosenkål og løg
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad bruse af.
Svits løgene heri, og kom creme fraiche i. Varm saucen godt igennem og smag den til med tomatpuré, salt, peber og evt. sukker.
Server saucen til hakke bøffer, kylling frikadeller og medisterpølse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6886 gange,
og udskrevet 117 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu