Æggekage med røget mørbrad

Æggekage med røget mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.røget mørbrad
8 æg
1 spsk.kryddergrønt
1.5 dl.skummetmælk
1 tsk.revet løg
2 tomater
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm panden op.
Skær mørbraden i tynde skiver og steg dem ved jævn varme på panden. Tages af panden og holdes varmt. Pisk æggene med mælken og tilsæt salt og peber.
Kom æggemassen på panden og lad den stivne lidt. Derefter kommes løg og finthakkede krydderurter i æggekagen. Stik lidt i æggekagen engang imellem, så den kan stivne. Lige inden den stivner helt, tilsættes tomaterne. Tomaterne fordeles over æggekagen, og den steger færdig. Fordel mørbraden over æggekagen.
Serveres med tomatsalat og groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu