Stina Hjortshøj

Stina Hjortshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stina

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.Hakket chokolade
250 g.hvedemel
1 tsk.Natron
220 g.Sukker
50 g.Cacao
1 tsk.Vanilliepulver
1.25 dl.mælk
1 dl.Flydende magarine
1 dl.A38/Ymer eller Yougurt Natural
1 æg
 
 Glassur:)
 Føde skum (efter eget valg)
0.5 dl.Cacao
0.5 dl.Flormelis
 
Opskrift:
1. tænd ovnen på 200 grader
2. Hak chokoladen (gerne lidt store stykker)
3. Bland alle de tørre indgridienser sammen med 1/2 chokoladen i en skål
4. Bland alle de våde indgridiensen sammen i en anden skål(piskes med et piskeris)
5. bland det våde og det tørre sammen i en skål til den ser godt ud:) (brug ikke elpisker!)
6. smør formene ind i margarine og bagefter med rasp
7. put dejen i formene og fordel resten af chokoladen over på dejen nå de er i formene.
8. Bages i 15-18min. ved varmluftsovn (lidt længere ved alm. varme.)
______________________________________
Glassur
Bland flødeskummen, Cacaoen og flourmelisen sammen i en frysepose
lav et hul i posen i et hjørne og dekurer muffinsene (dekurer den først når muffinsene er kolde)
:)
NAM NAM!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4771 gange,
og udskrevet 57 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Stina Hjortshøj:)  -  2007-10-01 14:27:09
Til børne fødselsdage så kan man også komme m&m´s ii stedes for chokolade