Brune sild

Brune sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 store udvandede kryddersildefileter (det skal være dem fra fiskehandleren)
 
 Marinaden:
1.5 dl.eddike
75 g.brun farin
1 spsk.hele enebær
2 hele allehåndefrø
8-10 peberkorn
 
Opskrift:
Pres enebærrene let og kom dem i en lille kasserolle sammen med de øvrige marinaden. Bring det i kog og lad det simre ved svag varme og under omrøring, til farinen er helt opløst. Så stilles marinaden til afkøling. Skyld sildefileterne godt med koldt vand, tør dem grundigt og skær dem i små stykker. Læg sildestykkerne i en skål, hæld den afkølede marinade over og stil silden kølig til næste dag.

Tips:

Denne sild kan sagtens laves i forvejen og fryses ned i lagen og den kan holde sig 3 - 4 uger i dybfryseren.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6667 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu