Græskar syltet som asier

Græskar syltet som asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.75-1 kg.renset græskarkød
 
 Saltlage:
1 l.vand
2 dl.lagereddike
80 g.groft salt
 
 Kogelage:
5 dl.lagereddike eller 3 dl lagereddike og 2 dl vineddike
3 dl.vand
400 g.sukker
1 kogepose med blandede syltekrydderier
 eller en gazepose med
2 spsk.sennepskorn
1 tsk.sorte peberkorn
3 allehånde
2 tørrede chilier
 
1 fingerlangt stykke frisk peberrod skrællet og skåret i tynde skiver
 
 evt.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
1.Skær græskarkødet i strimler, ca. så tykke og lange som en finger. Læg dem i den sammenrørte, kolde saltlage, og lad dem trække i 1 døgn under let pres.
2.Afdryp græskarkødet i en si, og kasser saltlagen. Kog en lage af eddike, vand og sukker. Tilsæt krydderiposen, peberrodsskiver og græskarkød, og kog det klart ved svag varme, ca. 20 minutter.
3.Læg græskarstrimlerne med en hulske i et rent glas. Giv lagen et opkog, tag den fra varmen, og tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld lagen over græskarkødet, og opbevar "asierne" mørkt og køligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13097 gange,
og udskrevet 346 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu