Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valnøddebrød til bagemaskine

Valnøddebrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : BagerFrank

Indsendt :


Valnøddebrød til bagemaskine, billede 4 Valnøddebrød til bagemaskine, billede 1 Valnøddebrød til bagemaskine, billede 2 Valnøddebrød til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
5 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram
1 dl. vejer ca. gram
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Valnødderne hakkes.

Kommes i bageformen i nævnte rækkefølge - vent med valnødderne til maskinen bipper ved 2. æltning.
Bages på program 1 med brødstørrelse 1 kg - lys skorpe.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 65035 gange,
og udskrevet 2149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10409 (2478 kcal)
KJ pr. Brød 10409 (2478 kcal)
Vægt ialt 974 gram
Vægt pr. Brød 974 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1068 KJ (254 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 40.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Alberta  -  2017-07-07 20:46:23
Har lige fået en bagemaskine. Startede med at bage franskbrød. Supernemt, og lækkert brød. Herefter trængte jeg til nye "udfordringer". Nu har jeg bagt valnøddebrød iflg ovenstående opskrift. Mmmm.....hvor det smager godt:)!

Per  -  2010-02-20 16:17:10
Brugte blenderen til at hakke valnødderne i, og de blev vist hakket lige fint nok, så nødderne er ikke synlige, men smagte stadig af valnød.

Per  -  2010-02-20 16:15:57
Brødet på billedet er bagt i en melissa bagemaskine som ellers kun tager 750 gram, men det gik ok, dejen var lige oppe og røre ved låget. Bagt på program 1 med mellem farve skorpe.

  -  2008-09-10 19:54:01
Virkelig god opskrift. Brødet blev perfekt. Har du ikke flere?