Lammerullepølse af lammeslag
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammebrystet udbenes. Der skæres ned langs og rundt om ribbenene, som nu kan løftes op.
Brystet gnides med salt og trækker tildækket i køleskab i 2 døgn. Overskydende salt børstes af og brystet drysses med løg, persille, peber og evt. hvidløg. Brystet rulles fast sammen fra den smalle side og holdes sammen med kødspid. Pølsen sys sammen med bomuldsgarn og snøres fast. Pølsen koges i bouillon eller vand i ca. 1½ time. Pølsen lægges i pres - rullepølsepresser eller mellem 2 spækbrætter med sten eller andet tungt ovenpå. Når pølsen er kold fjerenes presset. |
|
Opskriften er vist 93947 gange,
og udskrevet 3213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Slagteren - 2017-09-09 12:23:59 3 dage men frys den ned i potioner og tag op efter behov 😊 Tine - 2016-05-11 09:47:41 Hej Den er super lækker, men ved nogen hvad holdbarheden er? KH Tine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne