Chokolade muffins til chokolade-elskeren

Chokolade muffins til chokolade-elskeren, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : betulle

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.smør
300 g.sukker
6 æg
320 g.hvedemel
5 tsk.bagepulver
1 spsk.kanel
100 g.grofthakket mørk chokolade
50 g.lys chokolade
3 tsk.kakao
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde.

Mens smørret smelter, sigtes kakao, bagepulver, kanel og mel sammen.

Når smørret er smeltet tilsættes den LYSE chokolade ned i, til det er smeltet (hakker du den inden, går det hurtigt).

Æg og sukker piskes stift.
Smør/chokolade tilsættes lidt af gangen mens der stadig piskes.
Derefter tilsættes melblandingen (kakao,mel,bagepulver,kanel).

Dejen hældes i muffinsforme.

Bages ved 200 g. i ca 15 min

Tips:

Dette er en STOR portion, og kan sagtens halveres..... blir nok ca 20-25 stk. God opskrift, hvis man har en SØD chokolade tand :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 19540 gange,
og udskrevet 521 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Signe   -  2012-02-17 14:21:45
De er lige kommet ud af ovnen og jeg glæder mig at sætte tænderne i dem:-)

Dino  -  2012-02-07 20:14:03
Uha de er gode !!!

Rebecca  -  2010-02-06 12:41:04
Meget lækre muffins. troede at der kun blev 20-25 ud af en stor portion men så blev der 47 muffins. Man kan godt nøjes med 250 gr. smør og måske lidt mindre tid i ovnen. men ellers er det totalt mine yndlings muffins :-)

Chokolade-elskeren!  -  2008-07-23 15:46:13
Nem og dejlig opskrift. Smager dejlig og man bliver rigtig populær hos familien, hvis man server dem for dem ;)

alle tre  -  2008-04-07 21:48:50
Den er god men min far bliver higsig fordi den er sværd siger han og den er også sladten. Hilsen alle tre

sine fra smålandshavet  -  2008-02-27 12:25:48
den er ret tør og pænt kedelig. den har intet med at den er til chokolade elskeren at gøre. så jeg kan altså ikke anbefale den.

Den lille kok  -  2007-11-10 18:26:34
Hvis man kommer hvid chokolade i sammen med det møørke smager det også rigtig godt.

frk ras  -  2007-09-29 11:12:26
De er bare gode.... må gerne komme mere chokolade i

betulle  -  2007-09-24 21:31:19
UUUPS -Glemte lige, at det grofhakkede MØRKE chokolade skal vendes i dejen til sidst :-)