Trøffeldessert

Trøffeldessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.rosiner
0.5 dl.cognac
400 g.mørk let bitter chokolade
50 g.makroner
5 dl.piskefløde
 
 Til formen
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Læg rosinerne i blød i cognacen og lad dem trække 5-6 timer.

Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål. Smelt chokoladen over varmt, men ikke hedt vandbad. Tag skålen op og lad chokoladen svale lidt.

Knus makronerne. Pisk fløden stiv. Kom de udblødte rosiner, makroner og flødeskummet i chokoladen. Rør blandingen sej.

Fordel trøffelblandingen i en oliepenslet springform og læg alufolie over. Stil desserten i køleskabet mindst 5-6 timer, gerne til næste dag.

Løsn forsigtigt formens kant og skær desserten i lagkagestykker. Anret stykkerne portionsvis.


Server med frisk frugt f.eks. kiwiskiver, eller tynde hindefri appelsinbåde til. Frugtkompot kan også serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 5637 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu