Julepunch med hedvin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Vin, krydderier og saft varmes op til lige under kogepunktet. Smag til med sukker, punchen skal ikke være særlig sød! Når sukkeret er opløst hældes rommen i.
Servering Punchen serveres straks med appelsinskiver i glasset. Tips: Du kan også lave denne punch børne- og bilistsikker uden alkohol med ugæret druesaft. |
|
Opskriften er vist 20460 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne