Biskuitkage (Sønderjysk)

Biskuitkage (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
10 æg
2 kopsukker
2 kopkartoffelmel
 
 Creme:
125 g.smør
125 g.sukker
2 æggeblommer
 
Opskrift:
Æggeblommerne fra de 10 æg røres hvide med sukkeret. Derpå tilsættes kartoffelmelet og til sidst de stiftpiskede hvider.

Dejen hældes i en velsmurt brødform og bages ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Efter bagningen flækkes kagen, lægges sammen med og overtrækkes med smørcreme.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4772 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu