Havergrynsboller, langtidshævet

Havergrynsboller, langtidshævet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.gær
1 l.kold vand
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
400 g.Havregryn
800 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren udrøres i det kolde vand i en stor skål. De andre ingredienser tilsættes og der røres godt. Dejen skal være grødagtig. Der lægges film over og dejen hæver ved stuetemp natten over. Sæt ca 16 boller på bagepapir med et par skeer. Lad hæve 1 time. bages ved 220 grader C. alm. ovn i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 20232 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-12 11:11:34
Godt bid, kunne evt godt have lidt mere smag!