Gæren røres ud i mælken.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes godt igennem.
Rulles ud til et aflangt stykke, ca. 75 cm. langt og 15 cm. bredt.
På langs af dejstykket anbringes på midten en stribe sveskemarmelade.
Dejen foldes fra begge sider ind over fyldet.
Anbringes på en velsmurt plade med den glatte side opad.
Formes til en krans og hakkes i yderkanten med en kniv, lige som wienerbrødskamme.
Pensles med æg eller mælk.
Hæver ca. ½ time på et lunt sted.
Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter.
Når kransen er bagt og afkølet glaseres den med hvid glasur.
Tips:
655
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4337 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Den med de blå øjne og de grønne tænder - 2007-09-15 13:02:45 det lyder fedt tror jeg prøver at lave det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider