Karinas italienske forret

Karinas italienske forret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina Bo

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.bresaola
1 pk.ruccula
1 posepinjekerner
1 bdt.forårsløg
 parmesan i flager
 citronolie
 
Opskrift:
Skyl ruccula godt og tør den. Rist pinjekerner på en tør pande. Snit forårsløg i tynde skiver.
Læg ruccula i et tyndt lag på et stort fladt fad. Drys forårsløg og pinjekerner over.Gem lidt pinjekerner til pynt.
Riv bresaolaen i mundrette stykker og fordel den over hele salaten. Hæld med rund hånd citronolien hen over og kom til sidst gavmildt parmesan i flager hen over..drys til sidst med de sidste pinjekerner ...

Tips:

Serveres med lækkert italiensk brød og en kold hvidvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 31868 gange,
og udskrevet 680 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Betina  -  2009-06-25 19:13:01
Smager super super godt - dog synes jeg, at der er alt for meget bresaola, men det er vel en smagssag.

Bo  -  2007-09-20 13:02:39
Det smager vildt godt og så ligner det en halv million . Vi bruger en som forret til en gourmet middag

Karina  -  2007-09-11 21:54:57
Man kan sagtens skifte ruccula ud med en portion spæde salat blade ...ikke alle er vilde med ren ruccula

Jan  -  2007-09-11 21:53:03
Det er her i huset den absolut farvorit når vi skal have noget lækkert..uhm..skal altså prøves..