Kanelsnegle 10

Kanelsnegle 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Giccina

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 dl.mælk
2 pk.gær
10 dl.hvedemel
200 g.smeltet margarine
4 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 æg
 
 Fyld:
200 g.margarine
4 dl.brun farin
4 tsk.kanel
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
DEJEN
1. Lun mælken og rør gæren ud i den lune mælk.
2. Bland mel, margarine, sukker, salt og æg i.
3. Ælt det hele sammen og stil dejen til hævning i 40 min.

FYLD
1.Rør margarine, farin og kanel sammen.
2. Rul dejen ud i en firkant eller raktangel, alt efter hvor tyk du ønsker sneglene skal være.
3. Fordel fyldet over hele fladen.
4. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i stykker a ca 2cm .
5. Sæt stykkerne på en plade og tryk dem flade.
6. Lad dem efterhæve i ca. 20 min.
7. Pensl sneglene med æg og bag dem ca. 8 min. ved 220c grader
8. pynt evt. sneglene med glasur.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5890 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lise  -  2008-05-04 12:23:07
hvor mange stykker bliver der