Romfromage uden æg

Romfromage uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente k

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
1.5 dl.rom
2-3 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
4 blade husblas
 
 Pynt:
 hakket chokolade
 
Opskrift:
Husblasen lægges 5 min. i koldt vand, knuges hårdt og og smeltes med halvdelen af rommen og afsvales med resten af rommen.
Fløden piskes stiv, og heri blandes sukker, vanillesukker, og den afsvalede husblas med rommen. Alt blandes let sammen og hældes i en skål når fromagen begynder at stivne.stilles koldt i mindst 3 timer.
Fromagen kan også fryses. Der skal beregnes ca 6 timer til optøning før servering


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9191 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Else   -  2008-11-04 21:43:05
Uspiselig med al den rom .

elsebeth  -  2007-11-17 13:30:39
for meget rom