Tyrkisk suppe 02

Tyrkisk suppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tenna

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket oksekød (lav fedtprocent)
1 ds.flåede/hakkede tomater
1 l.grønsagsboullion
125 g.pasta (suppehorn)
250 g.champignon
2 porrer
3 gulerødder
1 løg
1 peberfrugt
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 evt.persille
 
Opskrift:
Hak løg, champignon, peberfrugt og skær porrer og gulerødder i skiver. svits kødet med i en stor gryde (3,5-4 liters). Bland løg og champignon i gryden med paprika. tilsæt dåsetomater og boullion, og suppen koges op. Når suppen koger tilsættes gulerødder, porrer og pasta, og suppen koges i 10 min. tilsidst tilsættes peberfrugt, satl, peber og persille. Suppen simrer endnu 2 minutter og serveres med brød til.

Tips:

Meget mættende!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 32009 gange,
og udskrevet 726 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle Bjerrum  -  2012-04-18 17:20:41
Jeg serverer flûtes smurt med pesto, en skive ost og to skiver tomat - "bagt" i ovnen i ca 10 min...til. Og så kan vi godt lide suppen lidt stærk, så en lille smule chilli er aldrig i vejen ;-)