Surt syltede grønne figner til kød og pålæg

Surt syltede grønne figner til kød og pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aske

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.figner
10 dl.eddike
500 g.farin
0.5 løg
4 laurbærblade
 
Opskrift:
Fignerne koges bløde i vand, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage, som afkøles og hældes over.
det hele stille køligt natten over.

Figner og lage kommes i en gryde og koges i 5 – 10 minutter
lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel.


karakterer:
Opskriften er vist 7684 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu