Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Surt syltede grønne figner til kød og pålæg

Surt syltede grønne figner til kød og pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aske

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.figner
10 dl.eddike
500 g.farin
0.5 løg
4 laurbærblade
 
Opskrift:
Fignerne koges bløde i vand, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage, som afkøles og hældes over.
det hele stille køligt natten over.
Figner og lage kommes i en gryde og koges i 5 – 10 minutter
lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6868 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu