Surt syltede grønne figner til kød og pålæg

Surt syltede grønne figner til kød og pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Aske

Indsendt :

Ingredienser:
1000 g.figner
10 dl.eddike
500 g.farin
0.5 løg
4 laurbærblade
 
Opskrift:
Fignerne koges bløde i vand, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage, som afkøles og hældes over.
det hele stille køligt natten over.
Figner og lage kommes i en gryde og koges i 5 – 10 minutter
lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel.


karakterer:
Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 203 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu