Fignerne koges til de er bløde, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage af sukker vand og eddike, som afkøles og hældes over.
det hele stille køligt natten over.
Figner og lage kommes i en gryde og binges i kog og koger videre i 5 – 10 minutter
Lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 41146 gange, og udskrevet 1169 gange.
Kommentarer
Marie Stagelund - 2019-10-24 16:48:11 Har netop lavet en portion af de sidste grønne figner. De smager super godt. 👍😀
Bjarne B - 2018-11-18 18:31:15 Tilføjet lidt mere eddike og 3 stjeneanis 👍
Den er super
Kirsten bonde - 2018-09-17 17:44:17 Har brugt denne opskrift hvert år. Gæsterne siger de smager himmelsk både til ost og dessert
Kirsten Davidsen - 2016-07-14 07:20:10 Jeg har tilføjet 1 dl eddike mere da vi syntes der manglede lidt mere syrlighed,
eller er den faldet i alles smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider