Champignonsuppe med kylling

Champignonsuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Uldal

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.fersk kylling (lår bryst el. lign)
2.5 dl.piske / madlavningsfløde
10 dl.sødmælk
1 bdt.forårsløg
10-12 gode champignoner
2-3 røde peper evt snackpeper
2 fedhvidløg
 Timian
 salt
 peber
 jævning (majsmel)
 
Opskrift:
Start med at koge kyllingen mør. Mens den koger snittes grønsager (champignon, pebber, forårsløg og hvidløg)

Find en stor gryde frem og hæld 1 L sødmælk i. Put grønsagerne i og varm suppen op (den må ikke koge!!)

Når kyllingen er kogt mør tages den op og skæres i stykker. Kyllingen tilsættes, og ca 1-1½ kop af kogevandet (fonde) hældes også i suppen.

Hæld fløde i og lad suppen få et hurtigt opkog men pas på den ikke koger over.

Slutteligt jævnes suppen svagt så den bliver fin og lind, smag til med salt og pebber samt timian.

Tips:

Hvis du er den type der godt kan lide at smage på maden mens den laves så bliv ikke bange. Den smager af intet før der kommer salt og pebber i. Salt og pebber frembringer den gode champignonsmag som suppen skal have. Hvidløg og timian kan evt udlades.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16350 gange,
og udskrevet 413 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu