Skyl frugterne grundigt og bland derefter alle ingredienserne i en gryde og lad dem små simre i 40-50 min. Hæld blandingen i en skål - gennem en si - og lad den stå og afkøle lidt. Sæt den derefter i køleskabet. Inden bowlen skal serveres bringes den i kog sammen med rødvinen og evt. lidt snaps.
Servering:
Serveres dampende hed. Pyntes med fine tynde appelsinskiver - 1-2 skiver pr. person.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20764 gange, og udskrevet 341 gange.
Kommentarer
pbentsen - 0000-00-00 00:00:00 Brug kun ½-1 citron, så bliver smagen mere rund. Rosinerne har godt af at ligge i blød i rom.
Laura-Loo - 0000-00-00 00:00:00 Lyder da godt....det må prøves...venter lige til jul
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider