Portvinsrand

Portvinsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Rand:
1 flaskeportvin
12 blade husblas
 
 Fyld:
5 dl.cremefraiche 38%
500 g.rejer
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 Citronsnitter
 
Opskrift:
Blød husblas i koldt vand og opløs i 1-2 spsk kogende vand. Tilsæt portvinen under omrøring og fyld blandingen i en form.

Pisk creme fraichen halvsativ, smag den til med salt og peber og vend rejerne i.

Pynt med brøndkarse og citronsnitter


karakterer:
Opskriften er vist 4372 gange,
og udskrevet 62 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu