Fondant au chocolat

Fondant au chocolat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
210 g.mørk chokolade
8 stykker chokolade på 2 cm i diameter
225 g.smør
150 g.sukker
120 g.hvedemel
4 æg
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220°C Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt smør. Lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker, tilsæt mel og bland massen med en ske. Fold chokoladen i. Del massen ud i 8 ildfaste skåle og læg et stykke chokolade i hver skål. Bages ca. 15 minutter. Serveres varm.

Drys flormelis på en tallerken og stil en skål i midten af tallerknen. Pynt med friske bær eller andet frugt. Man kan også servere desserten med en kugle is.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8807 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

nogle der har en kanin de vil af med   -  2011-10-15 15:04:12
ganske god