Chorizo i sherry

Chorizo i sherry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofin

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.god rå chorizo
3-4 dl.tør sherry
 
 Det er vigtigt at sherryen er rigtig tør ellers bliver retten kvalm sød
 
Opskrift:
Skær chorizoen i mundrette stykker steg den ved hård varme indtil den bliver godt brun, og fedtet begynder at løbe af den - hvis der er rigtig meget fedt, kan noget af det hældes fra, så pølsen steger og ikke koger.

Når chorizoen er gennemstegt - efter ca 4-5 minutter - hældes sherryen på og varmen sænkes til middel. Retten skal stå og simre med låg i 10-15 minutter - indtil væsken er reduceret til ca. det halve.

Server med godt brød til at søbe den lækre sauce op med.

Tips:

Det er en temmelig fed ret, så server den gerne sammen med nogle lette tapas som fx. grillede peberfrugter og saltkartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11142 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anita  -  2012-08-28 19:02:17
2012-08 man kan udskifte halvdelen af sherryen med rødvin