Brownie med hvid og mørk chokolade

Brownie med hvid og mørk chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofin

Indsendt :



Ingredienser:
175 g.hvid chokolade
175 g.mørk chokolade (max 55% kakao ellers bliver det for stærkt)
100 g.smør
125 g.sukker
125 g.hvedemel
2 æg
1 tsk.bagepulver
1 stor tsk. vaniljesukker
125 g.nødder (helst halv valnød- halv hasselnød ingen mandler)
 
Opskrift:
Smelt den hvide chokolade over et vandbad sammen med smør og sukker. Det skal bare lige smelte!
Pisk æggene med vaniljen og vend det i chokolade blandingen, når den er kølet af.
Hak nødderne og den mørke chokolade groft og vend det i dejen sammen med mel og bagepulver.

Bag kagen i smurt ildfast fad (eller med bagepapir) i 15-20 minutter på 200 grader – til den er gylden på toppen og klæg i midten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 22902 gange,
og udskrevet 505 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-01-27 10:36:42
Super lækre brownies, og mega nemme at lave! :D

Mette  -  2008-12-17 13:40:01
Jeg tog altså halvdelen af den hvide og mørke chokolade og smeltede, og hakkede så den anden halvdel og blandede i. Synes ikke en brownie kan være hvid. Det var lækkert.

Stine  -  2008-10-09 19:33:28
Uhmmmm... Den er bare god..

kagelskeren  -  2007-09-05 11:54:04
nam! de smager bare super godt! den bedste brownie!

Sofin  -  2007-08-23 11:14:56
Giver ca 12-15 stykker