Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkiske sesamkranse

Tyrkiske sesamkranse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.lunkent vand
2 dl.kvark 5%
50 g.gær
500 g.mel
1/2 tsk.Salt
4 spsk.Olie
 
 Pynt:
1 æg
50 g.sesamfrø
 
 


Opskrift:

Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt kvark — salt og olie. Ælt melet i til en lind tør masse. Hæver til dobbelt størrelse i løbet af en times tid. Slå dejen ned og del i 20 stykker. Tril hvert stykke på melet bord til ca. 25 cm. længde (pas på dejen ikke bliver for tør) og dan en ring. Ringene hæver ca. 20 min. og pensles med æg og drysses med sesam. Bages til de er gyldne i forvarmet ovn ved 225 grader ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 11406 gange,
og udskrevet 328 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn  -  2015-12-11 22:48:02
Ubeskriveligt kedelige, - måske selvforskyldt fordi jeg brugte kvarg 1%. En dej kan vist ikke både være lind og tør. Jeg valgte at lade dejen være lind.


Ebru  -  0000-00-00 00:00:00
Sesamkranse hedder "Simit" på tyrkisk, og det skal man bare spise i tyrkiet, for der smager det bedst.