Melongazpacho

Melongazpacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vandmelon uden kerner
0.5 rødløg skåret i små tern
0.5 agurk uden kerner i tern
100 g.finthakkede mandler
1 nipsalt
1 spsk.rødvinseddike
 
 Croutoner
 Gedekvark
 
 Frugtsalaten:
0.5 fintskåret rødløg
0.5 fintskåret agurk uden kerner
20 flåede og udstenede vindruer
 
Opskrift:
Skær kødet fra vandmelonen og skær dem i stykker. Kom det op i blenderen sammen med rødløg, agurk og mandler og blend til det er en ensartet masse. Smag til med en anelse salt og 1 spsk rødvinseddike.

Det skal serveres meget koldt!

Anret fintskåret rødløg, agurk og vindruer midt på en tallerken og hæld den stærkt afkølede suppe over. Drys croutoner smurt med gedekvark over suppen. Skær 4- 5 blade mynte fint og drys over suppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4183 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu