magert oksekød, mørbrad eller tyndsteg1 kg. magert oksekød, mørbrad eller tyndsteg
Opskrift:
Olien opvarmes og hældes i fonduegryden.Fonduegryden skal være af støbejern, kobber eller stål. Keramiske gryder er ikke sikre til fondue med olie. Olien bliver for varm og gryden kan gå i stykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(61 stemmer)
Opskriften er vist 54232 gange, og udskrevet 736 gange.
em - 2008-01-12 21:30:29 Det var dog en gang usund mad. Er det en opskrift? Der plejer at være mere til end en ingrediensliste af den kedeligste slags. Må være en bundskraber på sundhedslisten.
Ann - 0000-00-00 00:00:00 Den er nem, smager ikke af så meget, så børn kan også være med (selv de kræsne)... Vi bruger den hver gang (evt. som nr 2 fondue)...
frederikog oliver - 0000-00-00 00:00:00 det smager godt
sol - 0000-00-00 00:00:00 Dette er den simple del af fondue
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider