Kødfondue

Kødfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Planteolie
1 kg.magert oksekød, mørbrad eller tyndsteg
Opskrift:
Olien opvarmes og hældes i fonduegryden. Fonduegryden skal være af støbejern, kobber eller stål. Keramiske gryder er ikke sikre til fondue med olie. Olien bliver for varm og gryden kan gå i stykker.


karakterer:
Opskriften er vist 57254 gange,
og udskrevet 748 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kammammii  -  2009-09-15 19:50:05
Neqi suusinnaavorluunniit, qajua sunilluunniit akoorneqarsinnaavoq, hvidløget, chilet, timiat nammineq illinnarnrsiorlugit. Aamma qajua uuliaasinnaavoq, tomatit agurkit pupiit allallu uunneqarsinnaapput. Salatileneqarsinnaavoq, qaqortuliamik tiggaliamilluunniit illulerneqarsinnaalluni.

em  -  2008-01-12 21:30:29
Det var dog en gang usund mad. Er det en opskrift? Der plejer at være mere til end en ingrediensliste af den kedeligste slags. Må være en bundskraber på sundhedslisten.

Ann  -  0000-00-00 00:00:00
Den er nem, smager ikke af så meget, så børn kan også være med (selv de kræsne)... Vi bruger den hver gang (evt. som nr 2 fondue)...

frederikog oliver  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt

sol  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er den simple del af fondue