Durumboller fra Vanløse

Durumboller fra Vanløse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Schmidt

Indsendt :



Ingredienser:
20 g.gær
5 dl.vand (lunkent/halvkoldt)
 lidtsalt
 et skvæt olie (gerne oliven)
200 g.durummel
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i vandet, salt og olie tilsættes. Begge meltyper blandes i. Alle ingredienser røres rundt til dejen virker glat og jævn. (Dejen skal senere sættes på med skeer, så den SKAL være forholdsvis flydende. Dvs. du skal ikke begynde at ælte den med fingrene).
Lad dejen blive i skålen, der dækkes med et stykke husholdningsfilm.
Stil dejen i køleskabet natten over (7-9 timer)
Varm ovnen op til den er 200 grader (180 i varmluft)
Sæt dejen på pladen med skeer imens ovnen varmes op.
Bollerne bages i ca. 15 minutter (til de lyder hule på bagsiden)

Tips:

Jeg synes det gode ved disse boller er, at de er hurtigt lavet om aftenen inden man går i seng og at man på intet tidspunkt behøver at have fingrene i dejen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8087 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu