Haydari II

Haydari II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.Blød feta (PUCK feta er rigtig godt)
3 Friske tomater
1.5 Rød peber
5 spsk.Bredbladet persille
2 fedHvidløg
 Salt
 peber
 Evt.1 spsk. ræsk yoghurt
 evt.lidt sambal eller chilli
 
Opskrift:
Hak alle ingredienserne fint. Bland det hele sammen.

Mængden af de foskellige ingredienser er ikke fast, man kan øge eller mindske mængderne efter smag.

Tips:

Dette er den europæriske udgave, hvis man vil lave den tyrkiske hayari, skal der tyrkisk yoghurt i. Køb ikke feta i tern men en fetablok.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 17974 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu