Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fedtfattig fondue

Fedtfattig fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 kalkun
 kylling
 røget mørbrad
 perleløg
 champignoner
 minimajs
 peberfrugt
 rødvin


Opskrift:

Varm rødvinen op til den damper og sæt den over blusset. Sæt kød og grøntsager skiftevis på fonduegaflen og kog dem i rødvinen.

Server med en god salat, evt. en bagt kartoffel og brød

Tips:

Et godt tip til dem, der godt kan lide hyggen omkring en fonduegryde, men som ikke bryder som kalorierne som stegningen i olie giver:

Brug rødvin i stedet for olie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (35 stemmer)

Opskriften er vist 44183 gange,
og udskrevet 1213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2014-12-31 12:33:01
Rødvinsfondue bliver bedst hvis man bruger en Amarone.


bornholm  -  2011-12-28 09:29:15
Er det lige meget hvilken rødvin man bruger?


Frank  -  2011-12-25 16:13:30
Lav en blanding af fond og rødvin, ca 40 fond/60 rødvin el. 50/50. Det hjælper med til at det ikke kun kommer til at smage af rødvin. Alm. boullion terninger er fint, gerne 2-3 stk til den ca ½L vand.


annaleigh  -  2011-01-23 21:34:46
kan man mon lave rødvinsfondue i en vegetar-udgave? eller bør jeg hellere holde grøntsagerne til olie/oste-fondue?


TL  -  2010-08-29 13:35:36
Hvis man trænger til variation , så smager rejer , laks og andet fast fisk fantastisk i hvidvin...


LG  -  2009-01-05 13:07:56
Kød og grøntsager bliver kogt i rødvinen- ikke stegt som i olien. Ja, maden smager af rødvin. Put evt lidt laurbærblade og andet i som kan give lidt til smagen.


Ida  -  2007-09-11 20:41:30
Vi har altid haft to fonduegryder på bordet, en med olie - og en med rødvin. Kødet er fantastisk med rødvin, men nogle grøntsager er altså bedre i olien :o)


Helene  -  0000-00-00 00:00:00
Kommer maden til at smage meget af rødvin?


en fra nordfyn  -  0000-00-00 00:00:00
ved at bruge rødvin kan man spise mere end med olie,og bliver ikke så opustet som med olie