Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingerisotto

Kyllingerisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingbryst skåret i tern
1 spsk.olivenolie
1 tsk.gurkemeje
3 fedpresset hvidløg
2 løg skåret i kvarte
1 ds.flåede tomater
2 peberfrugter skåret i tern
4 dl.løse ris
6 dl.hønse el. grøntsagsbouillon
2 tsk.salt
 peber
1 dl.vand
200 g.fine ærter
300 g.rejer
 
Opskrift:
Svits kyllingen i en gryde tilsat olivenolie, gurkemeje og hvidløg.Tilsæt løg og perberfrugter og svitsdem med i 5 min. Tilsæt bouillon, flåede tomat, ris, salt og peber. Lad retten simerkoge i 20 min.
Tilsæt vand, ærter og rejer, og lad retten simre i yderlige 5 min.

Tips:

Server med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21047 gange,
og udskrevet 914 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jane Christensen  -  2010-02-01 13:47:33
elevere kunne godt lide den

Lars84  -  2009-11-28 17:08:27
Rigtig god opskrift. Ændrede den dog efter hva vi lige havde på lageret og erstattede gurkemejen med stødt chili og karry, og droppede rejerne. Men kan kun forestille mig retten også smager rigtig godt efter den oprindelig opskrift