Kyllingerisotto

Kyllingerisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.kyllingbryst skåret i tern
1 spsk.olivenolie
1 tsk.gurkemeje
3 fedpresset hvidløg
2 løg skåret i kvarte
1 ds.flåede tomater
2 peberfrugter skåret i tern
4 dl.løse ris
6 dl.hønse el. grøntsagsbouillon
2 tsk.salt
 peber
1 dl.vand
200 g.fine ærter
300 g.rejer
 
Opskrift:
Svits kyllingen i en gryde tilsat olivenolie, gurkemeje og hvidløg.Tilsæt løg og perberfrugter og svitsdem med i 5 min. Tilsæt bouillon, flåede tomat, ris, salt og peber. Lad retten simerkoge i 20 min.
Tilsæt vand, ærter og rejer, og lad retten simre i yderlige 5 min.

Tips:

Server med groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 21570 gange,
og udskrevet 929 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jane Christensen  -  2010-02-01 13:47:33
elevere kunne godt lide den

Lars84  -  2009-11-28 17:08:27
Rigtig god opskrift. Ændrede den dog efter hva vi lige havde på lageret og erstattede gurkemejen med stødt chili og karry, og droppede rejerne. Men kan kun forestille mig retten også smager rigtig godt efter den oprindelig opskrift