Margarine og sukker røres hvidt og luftigt.
Æggene røres i et ad gangen der røres grundigt efter hvert æg.
Nødderne blandes med mel og bagepulver og vendes i dejen.
Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 160 grader i ca. 45 min. eller tilkagen er gennembagt. Kagen afkøles på bagerist.
Chokoladen smeltes og afkøles lidt og smørret blandes i. Kagens top dækkes med chokoladen.
Den pyntes med halve valnøddekerner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8184 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider