Ganumgin

Ganumgin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gib

Indsendt :

Ingredienser:
3 spsk.nam-ya
1 ds.Thai kokosmælk
1.5 g.ingefær
5 kafir limeblade
3 stilke limegræs
3 små rød chilli
2 små grøn chilli
1 g.kalanga
1 fedhvidløg
2 spsk.fiskesauce
1 spsk.black soya
2-3 ds.tun
1 pak.ganumgin (fås i thailandske og kinesiske forretninger)
1 stor agurk
1 pak.bønnespirer
 
Opskrift:
1) Ingefær, limeblade, limegræs, chilli, kalanga og hvidløg bankes sammen i en morter.
2) de 3 spsk. nam-ya røres ud i en gryde sammen med kokosmælken på mellem varme i 3-4 min.
3) derefter kommes de iforvejen banket imgredienser i sammen med tunen og røres igen sammen til det begynder at små simre
4) sæt en gryde med vand over og lad det koge og tilsæt derefter ganumginen og lad den koge i vanden i to min. kun! og ta det op med en gaffel og rul det i små "fugleredder" på et flat serveringsfad

-det er nu klar til servering. Serveres varm og i små skåle. Agurk og bønnespirer serveres ved siden af.


karakterer:
Opskriften er vist 5408 gange,
og udskrevet 79 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pips  -  2009-05-10 08:31:05
Hvad ER ganumgin? En slags nudler? Kommer intet frem, når jeg googler?????