Cacalla med friske hindbær og chokolade

Cacalla med friske hindbær og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Nikolaj Hjort Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.fløde
150 g.paseuriserede æggehvider
150 g.sukker
100 g.mørk chokolade hakket groft
100 g.friske hindbær
 
Opskrift:
Pisk fløden. Ikke for meget, men kun lige så den er let og lækker. Pisk æggehvider og sukker helt stift. Vend chokolade og de hele hindbær i den letpiskede fløde. Slut af med forsigtigt at vende de piskede æggehvider i fløden.

Hæld massen i en form og stil den i fryseren et par timer. Tag den ud ca. 10 min. før servering.

Tips:

Hvis du nu ikke er til hindbær, så erstatter du dem bare med f.eks. jordbær, brombær eller solbær. Det samme gælder for chokoladen. Er du til hvid chokolade, skal du selvfølgelig bruge det. Du kan også helt udelade chokolade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 29470 gange,
og udskrevet 591 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tobias  -  2008-03-20 20:02:21
En direkte kopi af N.Kirk's udgave - enddag de helt samme ord... godt gået Nikolaj Hjort Kristensen ...