Italiensk brød 04

Italiensk brød 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Majken Cramer

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 g.gær
1 spsk.salt
5 dl.lunken vand
1000 g.hvedemel
 
 Sjov effekt:
 Tilsæt lidt gurgemeje indtil dejen er gul. Det ændrer ikke smagen men det ser flot ud.
 
Opskrift:
Bland gær og salt. Tilsæt derefter vandet. Held kun lidt mel i ad gangen, ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve i 30 min. Del dejen i 2 lige store dele og form dem til brød.
Sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve tildækket med et viskestykke i 30 min mere. Brødene bage på nederste rille ovnen ved 250 grader i 15 min, skru derefter ned på 200 grader og lad det bage i 15 min til. Skru tilsidst ned op 175 grader og lad dem bage i 15 min mere.

Brødene skal lyde hule når man banker dem i bunden, lad dem køle af på en bagerist.

Tips:

Brødene er fryseegnede.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4727 gange,
og udskrevet 147 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu