Tomatsovs

Tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bettina

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 store tomater
4-6 fedhvidløg
1 mellem løg
 tomatkectup eller puré
 jævning
 
Opskrift:
Løgene skæres i små tern. Hvidløg hakkes i store tern. Tomaterne skæres groft. Løg og hvidløg steges i en lille gryde i lidt olie eller margarine. Når de er let brune tilsættes tomaterne, lad det hele svitse lidt. Derefter tilsættes en kop vand, lad det simre lidt. Hæld jævning i, så sovsen får lidt tykkelse. Tilsæt kechup for at forstærke smagen, og en slat salt.

Tips:

Serveres til pasta. Parmasanost er det sidste pif til retten. Billigt, nemt og utrolig lækkert.


karakterer:
Opskriften er vist 9303 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu