Pindsvinekage

Pindsvinekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
1 kopsukker
1 kopkartoffelmel
1 kophvedemel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Smørcreme:
200 g.margarine
 Flormelis
1 æg
 
50 g.smuttede mandler
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes over damp. Kartoffelmel, mel og bagepulver røres forsigtig i.

Bages i sandkageform ved 150 grader C til den er færdig.

Smørcreme:
Margerine, flormelis og æg røres sammen.

Kagen flækkes og smørcreme smøres i. Læg derefter kagen sammen stik smyttede mandler i kagen og smør smørcreme rundt om kagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24956 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bodil Jensen  -  2020-09-13 16:19:19
Hvor meget flormelis skal der bruges til smørcremen

Krista nielsen  -  2019-09-05 11:24:57
Forkert opskrift når jeg bad om kokos så er det altså ikke mandler

Rita  -  2018-04-18 10:17:09
Til den er færdig, ca 45 min, prøv at stikke en pind i og hænger der noget usagt dej ved skal den have noget mere

  -  2013-03-17 18:41:36
Mangler at vide hvor lang tid den skal bage :-)

Hageland  -  2010-10-09 19:18:23
Har også søgt efter denne opskrift, og er glad for at finde den, men i min barndom blev den lavet med at blive rullet i ristet kokosmel, når den var smurt med smørcremen uden på! Lækkert!