Ribsgele uden sukker

Ribsgele uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.ribs
2.5 dl.vand
1 tsk.rød melatin
0.5 dl.vand
 sødemiddel svarende til 60-75 g. sukker
0.5 tsk.atamon
 
Opskrift:
Ribs og vand koges i ca. 15 minutter med låg til bærrene er bristede. Ribsene hældes til afdrypning i en saftpose eller sigte foret med et klæde. Frugten afdryppes ½-1 døgn.

Saften koges op og skummes grundigt. Rød melatin udrøres i vand og tilsættes, mens der røres. Saften koges yderligere 2 minutter. Blandingen smages til med sødemiddel og atamon tilsættes.

Geleen hældes på små atamonskyllede glas der lukkes straks


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17661 gange,
og udskrevet 526 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-07-10 13:23:31
Bliver ikke til hvad jeg kalder gele, nærmere grød