Æblekage med chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Sofie Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker røres sammen. Chokoladen hakkes, æblerne skrælles og skæres i små både og røres i sammen med resten af ingredienserne.
Dejen hældes i en smurt springform ca. 22 cm i diameter. Inden kagen sættes i ovnen, drysses den med kokosmel. Bages ca. 1 time ved 175 grader. Serveres lun med kold cremefraiche rørt op med vaniliesukker |
|
Opskriften er vist 32924 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer misse - 2018-10-26 18:30:02 super dejlig kage, også med lidt marcipan i . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne