Cheesecake 03

Cheesecake 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SNC

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Bund:
50 g.smeltet smør
50 g.sukker
75 g.knuste Digestive-kiks
 
 Fyld:
1 ds.afdryppede ferskener (425 g)
200 g.flødeost naturel
1.5 dl.cremefraiche 18%
2 æggeblommer
50 g.sukker
8 Husblas, blade
2 æggehvider
50 g.sukker
 
 Pynt:
 friske bær f.eks. brombær
 
Opskrift:
Bund:
Beklæd bunden af en springform (ca. 22 cm diameter) med bagepapir. Rør alle ingredienser til bunden sammen og pres den i bunden af formen. Stil bunden koldt.

Fyld:
Afdryp ferskenerne godt og blend dem til en blød puré. Rør flødeosten blød med æggeblommer og sukker. Tilsæt creme fraiche og ferskenpuré. Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min. Tag den op og kom den i en lille gryde med det vand, der hænger ved. Smelt den for meget svag varme under omrøring. Afsval husblasen lidt og rør den i ferskencremen i en tynd stråle.

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og vend æggehviderne i ferskencremen. Hæld cremen over bunden i formen og stil kagen koldt.
Ved servering løsnes den fra formen og pyntes med friske bær.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Opskriften er vist 20796 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Louise  -  2010-08-21 14:13:04
Jeg har serveret denne kage til mange lejligheder... Og alle er helt vilde.. Men lad vær med at tilføje sukker til bunden... Alt smørret er heller ikke nødvendigt... Jeg smager gerne creamen til med lidt citron eller lidt appelsinsaft for at fremhæve ferskerne. Slut laver jeg en flot himbær Selé top som hældes på den kagen efter at den er kølet af. Himbær, vand, sukker (gerne frosne og anden frugt kan bruges), sigter den. Tilføjer husflads ca. 3 stk. Nogle gange tager jeg hele flotte himbær og tilføjer den flydende gele før jeg hælder den på kagen... Et flot resultat.

Ida  -  2010-03-02 22:23:38
Denne kage er så dårlig.Der er alt for meget fersken i, hvilket gør at man slet ikke kan smage osten. Kiksebunden er der sukker i, hvilket både er helt unødvendigt og gør at det knaser når man spiser den. Føler virkelig jeg har spildt både tid og penge og er herefter nødsaget til at smide kagen ud. Den kunne ikke spises, og var alt for sukkeragtig.