Italienske Biscotti

Italienske Biscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : SNC

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.sukker
3 æg
150 g.hele mandler
200 g.Marcipan (skæres i tern)
0.5 tsk.bagepulver
2 spsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker og hele mandler sammen. Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg. Del dejen i tre og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret). Bag kagerne i ca. 20 min. midt i ovnen ved 175°C. Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade og rist dem sprøde ved 150°C i ca. 15 min. Afkøles og opbevares i en kagedåse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12670 gange,
og udskrevet 299 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu